Verstaankatu 2

25 000 € 9 m²

Tampella, Tampere

Varasto 2004

Monipuolinen varastotila, keskeisellä sijainnilla Tampereen Tampellassa!

Tämä tila tarjoaa ihanteellisen ratkaisun erilaisiin varastointitarpeisiin. Sijaintinsa ansiosta se on helposti saavutettavissa ja tarjoaa kätevän tavan hallita omaisuutta lähellä keskustaa. Asunto Oy Tampereen Herrainmäki on moderni kerrostalo, valmistunut vuonna 2004, ja se tarjoaa laadukasta asumista sekä monipuolisia tilavaihtoehtoja.

Varastotila soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten ylimääräisen tavaravaraston säilyttämisestä, harrastusvälineiden tai arkistojen järjestämisestä. Tilan käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja tavaroiden tuominen varastolle autolla on helppoa. Varaston sijainti tarjoaa helpon pääsyn kaupungin keskeisiin palveluihin ja liikenneyhteyksiin.

Toivomme, että tämä varastotila vastaa tarpeitasi ja tuo käytännöllisyyttä arkeesi Tampereen sydämessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustu tarkemmin tähän ainutlaatuiseen tilamahdollisuuteen!

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika.leinonen@nordlkv.fi | www.mikaleinonen.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21219699
Sijainti
  • Tampella
  • Verstaankatu 2
  • 33100
  • Tampere
TyyppiVarasto
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Asuinpinta-ala m²9.5 m²
Yhteensä m²9.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerroksia8
Rakennusvuosi (päättynyt)2004
Käyttöönottovuosi2004
VapautuminenHeti

Velaton hinta25 000 €
Myyntihinta25 000 €
Yhtiövastike19,95 €
Hoitovastike19,95 €
Vesimaksu
  • €/kk
Lisätietoja maksuista- hallituksella on mahdollisuus periä yhden kuukauden ylimääräinen vastike yhtiön rahoitustilanteen niin vaatiessa. - varaston hoitovastikekerroin on 0,5.

HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaD2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: elementti, betoni
Katto
  • Tasakatto
  • huopakate

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tampereen Herrainmäki
Isännöitsijän yhteystiedotKiiteistötahkola | isännöitsijä Antti Impio | 0207 488 329 |antti.impio@kiinteistotahkola.fi
EnergialuokkaD2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2012 -kattokorjaus ja syöksytorvien lämmityskaapelien korjaus. 2014 -IV-kanavien nuohous ja huoneistojen ilmanpaineiden säätö. 2015 -lukitusjärjestelmän uusiminen Iloq-lukitusjärjestelmään. -vesikaton Kuntotutkimus. 2017 -sisäpihan patioiden aitojen maalaus ja lahokorjaukset. -kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2019 -sisääntuloaulan valaistuksen parantaminen, huoltomaalaus. 2020 -ilmastoinnin toimintakartoitus (VHL Group). -Jätehuoneen lattian huoltomaalaus. 2021 -kattokaivojen uusiminen ja kaivojen sadevesiviemärien sukitus. -kattokaivojen ja syöksytorvien sulanapitokaapelien uusiminen. 2023 -ulkovalaistuksen uusiminen LED-valaistukseksi. -parvekkeiden kattokaivojen. 2023-24 -asuntopihojen aitojen uusinta.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2024 -IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden perushuolto. -vesikaton huolto- ja korjaustarvekartoitus, myrskylistojen asennus. 2025 -taloautomaatiojärjestelmän korjauksen suunnittelu. -huoneistojen märkätilojen ja vesikalusteiden kuntokartoitus. -elementtisaumojen uusiminen ja parvekesaumaukset. 2026 -ikkunoiden ja parvekeovien perushuolto, myös liiketilat. 2026-28 -lämmönjakolaitteiden uusimisen suunnittelu ja verkoston tasapainotus. Hallituksen päätöksellä seurataan tilannetta toistaiseksi. -Lämmönjakolaitteiden uusiminen. Hallituksen päätöksellä seurataan tilannetta toistaiseksi.
Tontin omistusOma

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735