Huoliteltua
kiin­teis­tö­vä­li­tys­tä

Huoliteltua kiinteistönvälitystä

Huoliteltua kiinteistönvälitystä

Jokainen kohde on erilainen ja jokaiseen kohteeseen tutustuminen alkaa jo ensikäynnistä. Tarkkaan harkittu myyntisuunnitelma on suurin tekijä asuntokaupan onnistumisessa. Laadukkaat kuvat, videot sekä oikeanlainen markkinointi ovat osa kokonaisuutta. Välittäjän kokemuksen tuoma näkemys, aktiivinen ote ja halu onnistua ovat niin ikään tärkeä osa kokonaisuutta.

Onnistumiseen tarvitaan laadukas tiimi, joka mahdollistaa onnistumisen asuntokaupoissa. Käytössäni on vain alansa parhaita valokuvaajia, joiden upeiden valokuvien avulla erotumme selkeästi muista. Unohtamatta lahjakkaimpia stailaajia ja somemarkkinointitiimiä, joka pitää meidät ajan hermolla.

On ilo toteuttaa unelmiasi asuntokaupoilla.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon mukaan!​

Välityspalvelu

Tarkkaan harkittujen palvelujen käyttö asuntosi myynnissä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Erilaiset palvelut sisältyvät aina välityspalvelukokonaisuuteen, eikä sinun tarvitse maksaa niistä erikseen.

– stailaus
– ammattikuvaus
– virtuaalikalustus
– 3D-pohjakuvat
– dronekuvaus
– esittelyvideo

Välityspalvelu sisältää kohteen asiakirjatilaukset, kohdemarkkinoinnin Oikotie.fi-, Etuovi.com- ja Nord LKV -sivustoilla sekä laajan somemarkkinoinnin alan sivustoilla.​

Palveluihimme kuuluvat sekä perinteinen kauppatapa että tarjouskauppa.

Digitaalinen asuntokauppa

Digitaalinen asuntokauppa eli DIAS mahdollistaa aiempaa joustavamman palvelun, ja tekee asunto-osakekaupoista entistä nopeampia, turvallisempia sekä helpompia.

DIAS-asuntokaupassa voidaan taata jopa perinteistä kauppaa paremmin tiedon, maksujen ja panttien siirtyminen oikeille tahoille. DIAS on hajautettu järjestelmä, jonka avulla kaupan osapuolet näkevät vain heille kuuluvaa tietoa. Kaikesta jää aukoton digitaalinen jälki, joka ehkäisee huijausmahdollisuuksia.​

Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa kauppojen teon mistä tahansa, myös ulkomailta käsin. Voit siis unohtaa pankkien kauppa-aikojen varaamisen ja jonottelun. DIASin käyttö lyhentää myös kauppojen läpimenoaikoja.

Asiakkaanani voit valita, miten asuntokauppasi tehdään – perinteisesti tai digitaalisesti.​

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto on helppo tapa löytää toiveittesi mukainen koti. Kerrot vain kriteerit unelmiesi kodille, ja me etsimme sinulle sen. Eikö olekin helppoa!

Kun teet ostotoimeksiannon, saat heti käyttöösi välitysliikkeemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Me löydämme myös ne asunnot, jotka eivät ole julkisesti myynnissä. Juuri sen oikean löytäminen voi viedä joskus aikaa. Mutta ei sinun aikaasi, vaan meidän ammattilaistemme.

Ostotoimeksiannon tehtyäsi voit jatkaa kotisi etsimistä myös itse. Mikäli me löydämme sinulle potentiaalisia asuntovaihtoehtoja, voit tutustua kohteen asiakirjoihin tai käydä katsomassa tarjottuja kohteita ilman minkäänlaista sitoutumista. Kun se oikea löytyy, huolehdimme puolestasi neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista.

Löytämämme koti ei välttämättä ole ollut vielä julkisessa myynnissä eikä asunnon omistaja edes harkinnut asunnon vaihtamista ennen tarjoustasi. Tällöin et siis joudu tarjouskilpailuun muiden mahdollisten ostajien kanssa, jolloin saatat saada toiveittesi kodin erittäin hyvään markkinahintaan.

Muistathan, ettei ostotoimeksiannon tekeminen sido sinua meihin. Jos itse löydät toiveittesi kodin ja ostat sen, emme silloin peri välityspalkkiota. Maksat välityspalkkion vain, kun kaupat toteutuvat kauttamme.

Yhteistyövälittäjä

Yhteistyövälittäjää käyttämällä nopeutat kotisi myyntiä. Yhteistyövälittäjä tekee yhteistyötä monien eri välitystoimistojen ammattilaisten kanssa. Kun valitset yhteistyövälittäjän myymään kotiasi, saat samalla käyttöösi eri toimistojen huippuvälittäjät ja heidän kontaktiverkostonsa. Sinun ei siis tarvitse miettiä, kuka tapaamistasi välittäjistäsi on Se Oikea, vaan yhden sijasta saat koko huipputiimin avun asuntosi myyntiin.

Kun teet toimeksiannon, välittäjäsi aloittaa omien yhteistyövälittäjiensä kontaktoinnin ja käy läpi heidän kanssaan myyntiin tulleen kohteen. Välittäjäsi tekee kaikki normaalit myyntitoimenpiteet, mutta käyttää myös yhteistyövälittäjien verkostoa hyväkseen asunnon myynnin aikana.

Palvelun tarkoitus on nopeuttaa asuntosi myyntiä ja saada paras mahdollinen hinta asuntomarkkinoilta. Palvelu toimii myös toiseen suuntaan: jos olet ostamassa uutta kotia, yhteistyövälittäjät auttavat sinua tarvittaessa asunnon hankinnan kanssa.

Minun kanssani yhteistyötä tekevät välittäjät löytyvät tällä hetkellä eri kiinteistövälitysyrityksistä. Suurin osa heistä on pitkään alalla olleita huippuammattilaisia, joiden kanssa olen työskennellyt samassa toimistossa kiinteistönvälitysurani aikana.

Ollaan yhteydessä ja keskustellaan asiasta lisää.

Muut palvelut

Välityspalvelu

Kaikki välitystehtävät ovat ainutlaatuisia, koska kohteet sekä alueet ovat keskenään erilaisia. Annan jokaiselle välityskohteelle yksilöllisen tarjouksen, jolla saavutetaan paras lopputulos.

Välityspalkkio on 4,96 %:ia (sis. alv). Vähimmäispalkkio on alkaen 3 000 euroa.

Vuokrauspalvelu

1,24 kuukauden vuokra + asiakirjakulut.

Asiakirjapalvelu

Huoneiston kauppakirjat alkaen 350 € ja toteutuneet asiakirjakulut.
Kiinteistöjen kauppakirjat alkaen 500 € ja toteutuneet asiakirjakulut.
Muut asiakirjat tarjouksen mukaan.

Arviointipalvelu

Huoneistot alkaen 400 € ja toteutuneet asiakirjakulut.
Kiinteistöt alkaen 600 € ja toteutuneet asiakirjakulut.

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei erikseen muuta ole mainittu.

Varaa maksuton arviointikäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.