Munckinkatu 20

115 000 € 75 m²

Mustamännistö, Hyvinkää

3-4h+k Kerrostalo 1963

Tervetuloa tähän monipuoliseen ja valoisaan kolmioon Hyvinkään viehättävällä Mustamännistön alueella!

Tämä koti tarjoaa täydelliset puitteet sinulle, joka arvostat tilavaa ja helposti muunneltavaa pohjaratkaisua. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, ja avara olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä toimivan ja käytännöllisen kokonaisuuden. Olohuoneesta voi helposti tehdä myös kolmannen huoneen, jos perheen tarpeet sitä vaativat. Asumismukavuutta lisää oma infrapunasauna ja uusittu kylpyhuone. Vaikka koti on erinomaisessa kunnossa, uusi omistaja voi viimeistellä pinnat oman makunsa mukaan ja tehdä tästä kodista täydellisen kokonaisuuden.

Asunto Oy Munkinkatu 20 on vuonna 1963 valmistunut pieni, mutta hyvin hoidettu 6 asunnon pientaloyhtiö, jossa talotekniikka on ajan tasalla ja esimerkiksi putkiremontti on jo tehty. Mustamännistö on rauhallinen ja luonnonläheinen alue, joka tarjoaa erinomaiset palvelut käden ulottuvilla. Kaupat, koulut ja päiväkodit ovat vain kävelymatkan päässä, ja bussipysäkki sijaitsee aivan taloyhtiön vieressä, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta.

Tämä koti tarjoaa vaivattoman asumisen ja monipuoliset mahdollisuudet. Tule tutustumaan ja tee tästä unelmiesi koti!

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika@leinonenlkv.fi | www.leinonenlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero20026926
Sijainti
  • Mustamännistö
  • Munckinkatu 20
  • 05820
  • Hyvinkää
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3-4h+k
Asuinpinta-ala m²75 m²
Yhteensä m²75 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1963
Käyttöönottovuosi1963
VapautuminenHeti

Velaton hinta115 000 €
Myyntihinta113 943,79 €
Velkaosuus1 056,21 €
Yhtiövastike390,00 €
Rahoitusvastike75,00 €
Hoitovastike315,00 €
Vesimaksu
  • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVasimaksu ennakko 20€/henk/kk. Tasaus kerran vuodessa kulutuksen mukaan.

Tilojen kuvausEteinen sekä vaatehuone.
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • Harjakatto
  • pelti
Keittiön kuvaus
  • Keittiön varustus: jääkaappipakastin, liesitaso, liesituuletin ja astianpesukone. Lattiamateriaali on laminaattia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Kylpyhuone on laatoitettu ja katto on paneloitu. Katossa on valaistus. Kylpyhuoneessa varustus: suihku, käsienpesuallas, allaskaappi, pyyhekaapistot, wc-istuin, bidee sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.
Saunan kuvaus
  • - taloyhtiön sauna on asukkaiden vapaassa käytössä, varaukset merkitään saunan ovessa olevaan vihkoon. - asunnossa on Infrapunasauna.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuoneen lattia on laminaattia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Asunnossa on kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneiden lattiat ovat laminaattia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut. molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapistoja.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Hyvinkään Munckinkatu 20
Isännöitsijän yhteystiedotTili ja isännöinti Mikkonen Oy | isännöitsijä | 010 327 1950
Taloyhtiössä muutaHuoneistokohtaiset varastot | harrastehuone | kuivaushuone | sauna | urheiluvälinevarasto | leikkimökki
Autotallipaikkoja2
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitTehdyt korjaukset ja perusparannukset 2001 -vesikaton ja lämmityskattilan uusiminen. 2002 -lukituksen uusiminen. 2003 -patteritermostaattien uusiminen. 2005 -maalauksia: ikkunapuitteet, parveke, autotallien ja pyörävaraston ovet. -Autopaikkojen sähkötolpat uusittu. 2006 -aidat rakennettu ja maalattu. 2007 -vesikaton maalaus. -saunan panelointi ja lauteet uusittu. -kellarikerroksen ikkunat maalattu. 2008 -vesi- ja viemäriputkiston kuntokartoitus tehty. -pihakatos rakennettu. -leikkimökki korjattu ja maalattu. 2009 -eteläseinän kosteusvaurio korjattu. 2011 Täysi putkiremontti: -käyttövesiputkien ja viemäreiden uusinta -kylpyhuoneiden purku ja uusinta -lämminvesivaraajan uusinta -sähkötöitä: sähköpääkeskus, linjat ja asuntojen sulakerasiat uusittu -rappukäytävän lattiapinnat uusittu ja seinät maalattu. 2012 -kellarikerroksen seinät maalattu. 2013 -kattotikkaiden ja sadevesijärjestelmän uusiminen. -autojen lämmitystolpat uusittu -radonmittaus. 2014 sokkeliremontti: - salaojat sekä imeytys-, ränni- ja salaojakaivot asennettu - sokkeli eristetty - autotallin vesikouru rakennettu - pääoven edusta kivetty 2015 -öljysäiliön tarkistus. -antenni ja antennivahvistimet käytävällä ja katolla uusittu 2016 -ikkunoiden huoltomaalaus. 2017 -pohjoisseinän mineriittilevyjen pesu ja maalaus. 2018 -uuden lämmitysmuodon valinta. 2019 -maalämmön asennus ja öljysäiliön hävittäminen. -huoneistojen lämpöpattereiden termostaattien vaihto. -sokkelin maalaus. 2020 -huoneistojen antennirasioiden vaihto sekä kattoantennin uusiminen. -kellarikomeroiden uusiminen. -saunan lauteiden uusiminen. -aitojen pesu. 2021 -aitojen maalaus. -pihakatoksen ja autotallien ovien huoltomaalaus. 2022 -aitojen huoltomaalaus, tuuletusparvekkeen huoltomaalaus ja kunnostus. 2023-2024 -ikkunoiden huoltomaalaus ja ikkunalautojen tarkistus.(as 1,3,4). -kiukaan uusinta 2024 -palovaroittimien uusinta.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitSuunnitelmissa (hallituksen esitys 2024 - 2028) 2024 -loppujen ikkunoiden huoltomaalaus Selvitystyö viidennen autopaikan lämmitystolpan lisäämisestä taloyhtiön parkkipaikalle. Selvitetään tarvetta/ valmistellaan talon ikkunoiden, ulkovuorauksen ja eristeiden uusimista sekä vanhojen sähköjohtojen uusimista.
Tontin pinta-ala1351 m²
Tontin omistusOma

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735