Hupakankorvenkatu 3

319 000 € 96 m²

Vuores, Tampere

4h, k , s, p, terassi Paritalo 2017

Tervetuloa tutustumaan tähän paritaloasuntoon Tampereen Vuoreksen asuinalueella!

Asunnossa on avara ja valoisa pohjaratkaisu, jossa alakerran keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät saumattomasti luoden tilavan ja modernin oleskeluympäristön. Olohuoneesta on suora pääsy katetulle terassille, joka laajentaa oleskelutilaa ulos ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista päivistä omassa rauhassa.Yläkerrassa sijaitsevat kolme tilavaa makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa on länteen avautuva parveke. Kylpyhuone ja sauna tuovat arkeen ripauksen luksusta, ja kaksi erillistä wc:tä sekä tilava kodinhoitohuone helpottavat arjen sujuvuutta. Laadukkaat materiaalivalinnat tekevät tästä kodista viihtyisän ja helppohoitoisen. Asuntoon kuuluu oma autokatospaikka sekä erillinen varasto, jotka tarjoavat lisää käytännöllisyyttä ja säilytystilaa.

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Aino on Vuoreksessa sijaitseva, vuonna 2017 valmistunut taloyhtiö, joka tarjoaa rauhallista asumista upeissa maisemissa. Alueella yhdistyvät luonnon kauneus ja käytännön läheisyys – lähistön monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat aivan kiven heiton päässä. Tampereen keskustaan on hyvät liikenneyhteydet, ja lähistöltä löytyvät myös kaikki tarvittavat päivittäispalvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit.

Ota yhteyttä ja varaa esittely – tämä paritaloasunto tarjoaa upean mahdollisuuden asumiseen suositulla Vuoreksen alueella!

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika@leinonenlkv.fi | www.leinonenlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero20087529
Sijainti
  • Vuores
  • Hupakankorvenkatu 3
  • 33870
  • Tampere
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, k , s, p, terassi
Asuinpinta-ala m²96 m²
Yhteensä m²96 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 96 m² sisältää yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston teknisen tilan pinta-alan 2 m².
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2017
Käyttöönottovuosi2017
VapautuminenHeti

Velaton hinta319 000 €
Myyntihinta319 000 €
Yhtiövastike398,40 €
Hoitovastike398,40 €
Vesimaksu
  • 19
  • oma mittari
Lisätietoja maksuista- Vesimaksu ennakko 19€/kk/henk. Vesimaksu tasataan kerran vuodessa kulutuksen mukaan.

Sauna
  • oma sauna
Tilojen kuvausAsunnossa on lisäksi useita käytännöllisiä tiloja, jotka lisäävät asumismukavuutta. Yläkerrassa sijaitsee tilava vaatehuone, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Yläkerran aula toimii kätevänä lisätilana, esimerkiksi työ- tai oleskelutilana. Alakerrassa on eteinen, josta on sujuva kulku asunnon muihin tiloihin. Lisäksi asunnossa on tekninen tila sekä ulkovarasto, jotka tarjoavat säilytystilaa esimerkiksi harrastusvälineille ja kodin teknisille laitteille.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
  • Ilmansuunta: länsi
  • Parveketyyppi: ulostyönnetty
Asuntoon kuuluu
  • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaB2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • Harjakatto
  • peltikate
Keittiön kuvaus
  • Tämä käytännöllinen ja hyvin varusteltu keittiö tarjoaa kaikki modernin ruoanlaiton tarpeet. Keittiöstä löytyy erillinen jääkaappi ja pakastin, induktiotaso, tehokas erillisuuni sekä liesituuletin, jotka tekevät ruoanlaitosta sujuvaa ja vaivatonta. Astianpesukone tuo lisää mukavuutta arkeen. Lattia on kestävää ja helppohoitoista laminaattia, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs valinta. Seinät ovat maalatut/ tapetoidut, mikä luo keittiöön raikkaan ja kodikkaan tunnelman.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Asunnon kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa ja on toteutettu laadukkailla materiaaleilla. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu, ja katto on paneloitu, mikä luo lämpimän ja perinteisen tunnelman. Tilassa on suihku ja suihkuseinä, jotka tuovat käytännöllisyyttä ja estävät veden roiskumisen. Lattia on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä lisää mukavuutta erityisesti viileinä päivinä, pitäen kylpyhuoneen lämpimänä ja miellyttävänä.
WC-tilojen kuvaus
  • Asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, jotka sijaitsevat molemmissa asuinkerroksissa. Alakerran wc löytyy kodinhoitohuoneen yhteydestä, ja sen varustukseen kuuluvat wc-istuin, bidee, käsienpesuallas, peili sekä pyyhekaappi, mikä tuo käytännöllisyyttä ja säilytystilaa. Yläkerran wc on varusteltu wc-istuimella, käsienpesualtaalla, allaskaapistolla, bideellä ja peilillä, ja tilasta löytyy myös tuuletusikkuna, joka parantaa ilmanvaihtoa. Molemmissa wc-tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää käyttömukavuutta.
Saunan kuvaus
  • Asunnossa on oma sauna, joka tarjoaa täydellisen rentoutumishetken. Sauna on paneloitu, mikä luo perinteisen ja lämpimän ilmapiirin, ja lattia on laatoitettu, tehden tilasta helposti hoidettavan. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo lisämukavuutta ja pitää lattian miellyttävän lämpimänä. Sähkökiuas on nopea ja helppokäyttöinen, ja saunassa on myös tuuletusikkuna, joka takaa hyvän ilmanvaihdon. Saunan läheisyydessä sijaitsee parveke, jonne voi siirtyä vilvoittelemaan löylyjen välissä ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
  • Asunnon kodinhoitohuone sijaitsee alakerrassa. Kodinhoitohuoneen varusteluun kuuluvat runsaat kaapistot, jotka tarjoavat säilytystilaa, pesukoneliitäntä sekä käsienpesuallas. Lattia on laatoitettu, mikä tekee tilasta kestävän ja helppohoitoisen. Lisäksi lattia on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka tuo lisämukavuutta ja pitää huoneen lämpimänä ympäri vuoden.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuone sijaitsee asunnon alakerrassa ja tarjoaa avaran ja viihtyisän tilan. Lattia on kestävää ja helppohoitoista laminaattia. Olohuoneen seinät ovat maalatut/tapetoidut, luoden tilaan tyylikkään ja persoonallisen ilmeen. Olohuoneesta on suora käynti asunnon terassille, mikä mahdollistaa helpon siirtymisen ulos ja tuo sisätiloihin runsaasti luonnonvaloa.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka sijaitsevat yläkerrassa. Makuuhuoneiden lattiat ovat kestävää ja helppohoitoista laminaattia, ja seinät ovat osittain maalatut sekä osittain tapetoidut, tuoden jokaiseen huoneeseen oman ilmeensä. Makuuhuoneissa on käytännölliset vaatekaapistot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on parveke, joka avautuu länteen ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia ilta-auringosta.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tampereen Vuoreksen Aino
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Hervannan toimipiste | isännöitsijä Niina Tolkki | niina.tolkki@kiinteistotahkola.fi
Taloyhtiössä muutaVäestösuoja | taloyhtiön yhteinen varasto | huoneistokohtaiset varastot | asunnon yhteydessä oleva varasto
EnergialuokkaB2013
Autokatospaikkoja10
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2018 - Lämpökameramittaus. - Radonmittaus. 2019 - 1. vuotistakuutarkastus. 2024 - Lämpimän käyttöveden, lämmönsiirrin. - Pääsulakekoon nosto sekä pääkeskukseen asennettava kuormanhallintayksikkö (sähköautojen lataus). - Etelän puoleistenjulkisivurakenteiden huoltomaalaus tarvikeet hankittu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2024 - Etelän puoleistenjulkisivurakenteiden huoltomaalausta talkootyönä (osakkaat). 2025 - Nostinta edellyttävien ikkunapokien maalaus 2027 - Jätevesiviemäreiden painehuuhtelu. 2028 - Ilmanvaihtohormien nuohous, laitteiden huolto ilmamäärien säätö. Toistuva huolto / tarkastus: - Huoneistokohtaisen IV-koneiden suodatinten vaihdot - Kiinteistöautomaatiolaitteiden/lämmönjakolaitteiston tarkastus- ja huoltokäynti 1 krt / vuosi
Tontin pinta-ala6317 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaTampereen kaupunki
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy28.02.2076

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735