Sammalkallionkuja 2

249 000 € 77 m²

Olari, Espoo

3h+k+s+p Kerrostalo 1971

Valoisa ja tilava kerrostaloasunto Espoon Olarinmäellä

Tervetuloa unelmiesi kotiin Espoon Olarinmäelle! Tämä upea kolmannen kerroksen asunto tarjoaa kaikki modernin asumisen mukavuudet ja enemmän. Tässä valoisassa kodissa on erinomainen pohjaratkaisu ja avarat huoneet, jotka ovat ihanteellisia perheille tai etätyöskentelyyn.

Kodin sydän on hiljattain uusittu keittiö, joka sijaitsee olohuoneen yhteydessä. Tämä luo yhtenäisen ja yhteisöllisen tilan, jossa arjen askareet ja seurustelu sujuvat mutkattomasti. Keittiön modernit ratkaisut ja laadukkaat materiaalit takaavat, että ruoanlaitto on nautinto.

Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa on runsaasti säilytystilaa. Pohjoiseen suuntautuvat makuuhuoneet pysyvät viileinä kesäisin ja tarjoavat rauhallisen paikan lepoon. Kodin kylpyhuone ja sauna on uusittu LVI-saneerauksen yhteydessä, ja ne tarjoavat nykyaikaiset mukavuudet. Erityistä luksusta tuo suora pääsy saunasta lasitetulle parvekkeelle, jossa voit vilvoitella ja nauttia ilta-auringosta. Pieneen laittamiseen sinun on kuitenkin varauduttava, sillä asunnon pinnat kaipaavat hieman päivitystä, jotta siitä saadaan juuri sinun makuusi sopiva koti.

Asunto Oy Siljalax on vuonna 1971 perustettu taloyhtiö, joka sijaitsee omalla tontilla. Taloyhtiössä on tehty merkittäviä remontteja, mikä takaa huolettoman asumisen vuosiksi eteenpäin. Hyvin hoidettu yhtiö tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja viihtyisän ympäristön.

Olarinmäki on tunnettu vehreydestään ja erinomaisista palveluistaan. Läheltä löydät kaupat, koulut, päiväkodit ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Alueen upeat puistot ja ulkoilureitit kutsuvat nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta. Olarinmäki on suosittu alue erityisesti perheiden keskuudessa, ja sen rauhallinen ympäristö tekee siitä täydellisen paikan asua.

Älä missaa tätä tilaisuutta! Tule ja ihastu tähän viehättävään kotiin Espoon Olarinmäellä. Tämä asunto tarjoaa kaikki tarvitsemasi mukavuudet ja valon, jotta voit nauttia elämästäsi täysin siemauksin.

Ota yhteyttä heti ja varaa oma esittelyaikasi.

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika@leinonenlkv.fi | www.leinonenlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero20171002
Sijainti
  • Olari
  • Sammalkallionkuja 2
  • 02210
  • Espoo
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+k+s+p
Asuinpinta-ala m²77 m²
Yhteensä m²77 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros3
Kerroksia8
Rakennusvuosi (päättynyt)1971
Käyttöönottovuosi1971
VapautuminenHeti

Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta209 099,60 €
Velkaosuus39 900,40 €
Yhtiövastike689,92 €
Rahoitusvastike358,82 €
Hoitovastike331,10 €
Vesimaksu
  • sisältyy vastikkeeseen

Sauna
  • oma sauna
Tilojen kuvausEteisessä on vaatenaulakot sekä vaate- sekä siivouskaappi.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
  • Ilmansuunta: länsi
  • Parveketyyppi: lasitettu
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
  • kaapeli-tv
YleiskuntoTyydyttävä
EnergialuokkaE2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
  • Tasakatto
  • huopakate
Keittiön kuvaus
  • Keittiön varustus: jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattiamateriaali on parkettia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Kylpyhuone on laatoitettu ja katto on maalttu. Katossa on LED valaistus. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä ja vesikiertoinen pyyhekuivain. Kylpuhuoneessa on pelikaappi, käsienpesuallas, allaskaappisto sekä pesukoneliitäntä (tila pesutornille). Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
  • Asunnon erillinen wc:n varustelu: wc-istuin, bidee käsienpesuallas, allaskaappi ja peilikaappi. Erillinen wc:n lattia ja käsienpesualtaan takusta on laatoitettu.
Saunan kuvaus
  • Asunnossa on oma sauna. Sauna on paneloitu ja lattia on laatoitettu. Saunasta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuone sijaitsee keittiön yhteydessä. Olohuoneesta on käynti makuuhuoneeseen sekä asunnon länteen avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen lattia on parkettia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Asunnossa on kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut. molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapistoja.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Siljalax
Isännöitsijän yhteystiedotLIV Isännöinti Oy | Isännöitsijä Markku Höylä | 010 8410 410
Taloyhtiössä muutaHuoneistokohtaiset varastot | jäähdytetty kellari | urheiluvälinevarasto | sauna | väestönsuoja | kaapeli-tv | hissi
EnergialuokkaE2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2002 -lämmönvaihtimien uusinta 2004 -D-talon sisäänvedetyt parvekkeet -kellarikäytävien maalaus 2005 -ulkoiluvälinevarastot (AB,D,EF –talot) ja kylmäkellareiden lattiat maalattu 2006-09 -rakennusten porraskäytävien ulko-ovet uusittu 2006 -ulko-ovien päälle rakennettu 7 uutta suojalippaa ja vanhat suojalipat kunnostettu 2007 -rakennusten sokkeleiden ja 1. asuinkerrosten alapuolisten betoniseinien betonikorjaukset ja maalaus 2008-2009 -AB-talon toisen talosaunan uusiminen ja D –talon talosaunan uusiminen 2010 -rakennusten ulkoseinien (kaikki aikaisemmin korjaamattomat) peruskorjaukset, parvekekaiteiden (korjausta vaatineet) korjaus sekä 2 kpl ovien suojakatoksia -E- ja C- portaiden kokolattiamattojen uusiminen, C-talon ulkoiluvälinevaraston lattian uusiminen 2012 -linjasaneerauksen hankesuunnitelma -jätekatoksen vesikatteen uusiminen -AB- talon ja EF-talon vesikatteiden huoltokorjauksia 2014 -linjasaneerauksen suunnittelu -D -talon hissin peruskorjaus / modernisointi 2015-16 -perinteinen linjasaneeraus -sähkönousut sekä antenni- ja datakaapelointi 2016 -Lukkojen uusiminen Sento-avaimelle -uuden leikkipaikan rakentaminen 2017 -pihakorjausten suunnittelun aloitus -AB-talon hissien peruskorjaus / modernisointi -Fortumin kaukolämpöön liittyminen ja siihen liittyvänä kaukolämpölaitteiden uusiminen 2018 -C ja EF -talojen hissien peruskorjaus/modernisointi -rakennusten vesikattojen kuntotutkimus -D -talon eteläseinustan ja katon betonipilareiden -parvekelaattojen alapintojen pinnoitus 2019 -pihakorjausten aloitus (AB -talon salaojan asennus ja perusmuurin vedeneristys) 2020 -C-talon takkahormien tiivistys massaamalla -pihakorjausten loput maanrakennustyöt sekä asfaltointien uusimiset ja korjaukset -C-talon etelä- ja länsiseinän, D- talon ja E-portaan länsiseinän elastisten saumojen korjauksia 2021 -viheralueiden hoito- ja kunnostustöitä -rakennusten sokkeleiden huoltomaalaus 2022 -vesikattojen kunnostukseen liittyvä energiansäästökartoitus -vesikattojen korjaussuunnittelu aloitus -viheralueiden hoito- ja kunnostustöitä 2023 -vesikattojen kunnostus ja loppusuunnittelu ja kilpailutus -viheralueiden hoito- ja kunnostustöitä -vesikattojen kunnostus AB, D ja EF talot
Tontin pinta-ala5538 m²
Tontin omistusOma

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735