Verstaankatu 2

50 000 € 20 m²

Tampella, Tampere

Varasto Varasto 2004

Monipuolinen varastotila keskeisellä sijainnilla Tampereen Tampellassa

Tämä tilava ja helposti saavutettavissa oleva 20 m² varasto tarjoaa erinomaisen ratkaisun monenlaisiin varastointitarpeisiin. Sijainti Tampereen keskustan tuntumassa tuo arkeen helppoutta ja sujuvuutta – saat tavarasi aina lähelle, kun tarvitset.

Asunto Oy Tampereen Herrainmäki on vuonna 2004 valmistunut moderni kerrostalo, joka tarjoaa laadukasta asumista ja kattavat tilavaihtoehdot asukkailleen. Tämän tilan monipuolisuus avaa mahdollisuuksia: varasto soveltuu mainiosti niin ylimääräisen tavaran säilyttämiseen kuin harrastusvälineiden ja arkistojen järjestämiseen. Lisäksi sen koko ja ilmavuus tekevät siitä sopivan pienen studion tai työtilan, jossa voi myös oleskella ja työskennellä luovien projektien parissa.

Tilaan mahtuu monipuolisesti erilaista säilytettävää, ja tavaroiden tuominen varastolle käy vaivattomasti autolla. Sijainti keskellä Tampellaa mahdollistaa myös erinomaisen yhteyden kaupungin palveluihin ja liikenneyhteyksiin – täydellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja keskeistä sijaintia.

Tämä varastotila tuo joustavuutta ja toimivuutta arkeen Tampereen sydämessä, ja sen monikäyttöisyys tekee siitä enemmän kuin pelkän säilytystilan.

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika.leinonen@nordlkv.fi | www.mikaleinonen.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21540469
Sijainti
  • Tampella
  • Verstaankatu 2
  • 33100
  • Tampere
TyyppiVarasto
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
HuoneistoselitelmäVarasto
Asuinpinta-ala m²20 m²
Yhteensä m²20 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerroksia8
Rakennusvuosi (päättynyt)2004
Käyttöönottovuosi2004
VapautuminenHeti

Velaton hinta50 000 €
Myyntihinta50 000 €
Yhtiövastike42,00 €
Vesimaksu
  • €/kk

HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaD2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: elementti, betoni
Katto
  • Tasakatto
  • huopakate

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tampereen Herrainmäki
Isännöitsijän yhteystiedotKiiteistötahkola | isännöitsijä Antti Impio | 0207 488 329 |antti.impio@kiinteistotahkola.fi
EnergialuokkaD2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2012 -kattokorjaus ja syöksytorvien lämmityskaapelien korjaus. 2014 -IV-kanavien nuohous ja huoneistojen ilmanpaineiden säätö. 2015 -lukitusjärjestelmän uusiminen Iloq-lukitusjärjestelmään. -vesikaton Kuntotutkimus. 2017 -sisäpihan patioiden aitojen maalaus ja lahokorjaukset. -kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2019 -sisääntuloaulan valaistuksen parantaminen, huoltomaalaus. 2020 -ilmastoinnin toimintakartoitus (VHL Group). -Jätehuoneen lattian huoltomaalaus. 2021 -kattokaivojen uusiminen ja kaivojen sadevesiviemärien sukitus. -kattokaivojen ja syöksytorvien sulanapitokaapelien uusiminen. 2023 -ulkovalaistuksen uusiminen LED-valaistukseksi. -parvekkeiden kattokaivojen. 2023-24 -asuntopihojen aitojen uusinta.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2024 -IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden perushuolto. -vesikaton huolto- ja korjaustarvekartoitus, myrskylistojen asennus. 2025 -taloautomaatiojärjestelmän korjauksen suunnittelu. -huoneistojen märkätilojen ja vesikalusteiden kuntokartoitus. -elementtisaumojen uusiminen ja parvekesaumaukset. 2026 -ikkunoiden ja parvekeovien perushuolto, myös liiketilat. 2026-28 -lämmönjakolaitteiden uusimisen suunnittelu ja verkoston tasapainotus. Hallituksen päätöksellä seurataan tilannetta toistaiseksi. -Lämmönjakolaitteiden uusiminen. Hallituksen päätöksellä seurataan tilannetta toistaiseksi.
Tontin pinta-ala2673 m²
Tontin omistusOma

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735