Dynikinkuja 16

828 000 € 191 / 285 m²

Niipperi, Espoo

Oh, 2 mh, rt, k, 2 x kph, khh, vh ja erillinen saunarakennus omalla työhuoneella Omakotitalo 2018

Upea edustuskoti rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Espoon Niipperissä!

Tervetuloa tutustumaan tähän laadukkaasti rakennettuun ja huolella suunniteltuun kivitaloon, joka tarjoaa täydelliset puitteet edustavaan asumiseen. Tämä viehättävä koti sijaitsee vehreällä ja suositulla alueella Niipperissä, päättyvän tien päässä. Tontti rajoittuu luonnonsuojelualueeseen, joten rauhallinen ja vehreä ympäristö on taattu.

Kodin pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu, tarjoten avarat ja toimivat tilat kahdessa kerroksessa. Suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään, tehden tiloista valoisat ja ilmavat. Modernin keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa avattavat lasiseinät luovat ainutlaatuisen yhteyden pihapiiriin ja tuovat runsaasti valoa – täydellinen paikka ikimuistoisiin illanviettoihin tai tunnelmallisiin juhlahetkiin.

Kodin skandinaavinen sisustus henkii ajatonta tyylikkyyttä ja selkeyttä. Vaaleat sävyt, luonnonmateriaalit ja harmoninen tunnelma tekevät tästä kodista erityisen viihtyisän. Lisäksi talosta löytyy erillinen saunaosasto, jonka yhteydessä oleva takkahuone tarjoaa täydelliset puitteet vierasmajoitukseen tai erilliselle työhuoneelle. Kodin pienet, huolella suunnitellut yksityiskohdat, kuten laadukkaat pintamateriaalit ja fiksut säilytysratkaisut, lisäävät asumisen mukavuutta ja tekevät arjesta sujuvaa.

Pihasuunnittelun huolellinen kädenjälki näkyy talon upeassa piha-alueessa, joka hurmaa tyylikkyydellään ja toiminnallisuudellaan. Suojaisa ja tilava piha tarjoaa erinomaiset puitteet niin ulkoiluun kuin oleskeluun. Autokatos tarjoaa paikat kahdelle autolle, ja pihalla on runsaasti lisää parkkitilaa vieraille.

Niipperin rauhallinen ja luonnonläheinen ympäristö yhdistyy sujuviin liikenneyhteyksiin Espoon ja Helsingin suuntaan. Alueen hyvät koulut, päiväkodit sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen asuinpaikan.

Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän edustavaa asumista ja toimivuutta luonnon keskellä. Tervetuloa ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt

Susanna Leinonen | 045 1748 144 | susanna@nordlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21553932
Sijainti
  • Niipperi
  • Dynikinkuja 16
  • 02920
  • Espoo
TyyppiOmakotitalo
HuoneistoselitelmäOh, 2 mh, rt, k, 2 x kph, khh, vh ja erillinen saunarakennus omalla työhuoneella
Asuinpinta-ala m²191 m²
Yhteensä m²285 m²
Lisätietoja pinta-alastaPäärakennuksen kerrosala: 1.krs 119,5m² 2.krs 69,5 m² Yhteensä 189 m² Saunarakennuksen kerrosala 28m² Päärakennuksen huoneistoala: 1. krs 107,5 m² 2.krs 60m² Yhteensä 167,5 m² Saunrakennuksen huoeistoala 23,5 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta828 000 €
Myyntihinta828 000 €
Kiinteistövero1 400 €
Vesi ja jätevesi45
Puhtaanapito €/kk11
Lisätietoja maksuistaVesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Omistajan laskelman mukaan kaikki kulut noin 330 €/kk vuonna 2024 (tähän sisältyy kaksi hybridiauton latausta)

Sauna
  • oma sauna
Tulisija
  • takka
Asuntoon kuuluu
  • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjauksetVuosittain normaalit omakotitalon huoltotyöt. 2020 ilmalämpöpumppu asennettu viilennykseen 2024 hälytysjärjestelmän akku uusittu 2024 takan ja kiukaan piippujen nuohous 2024 ilmanvaihtokanavien puhdistus 2024 ilmanvaihtokoneen puhaltimen vaihto
EnergialuokkaB2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
  • pulpettikatto
  • peltikate
Keittiön kuvaus
  • Keittiön varustus on moderni ja käytännöllinen. Keittiöstä löytyy jää- ja pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, induktiotaso sekä kattoliesituuletin, joka on varustettu huippuimurilla. Lisäksi keittiössä on uuni, jossa on myös mikroaaltouunitoiminto. Tiskipöytä on kestävää ja helppohoitoista terästä, ja saarekkeen pinta on puuta, mikä tuo keittiöön lämpimän ja luonnonläheisen tunnelman. Keittiön lattia on päällystetty tyylikkäällä mikrosementillä, ja seinät on maalattu modernisti. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa on suuret lasiliukuovet. Tämä lasiliukuseinä avautuu katetulle terassille, luoden saumattoman yhteyden sisä- ja ulkotilojen välillä. Terassi toimii ruokailutilan jatkeena ja tarjoaa erinomaiset puitteet ulkona ruokailemiseen säästä riippumatta. Lasiseinä tekee tilasta valoisan ja ilmavan, tuoden luonnon osaksi sisätiloja.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Talossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi molemmissa asuinkerroksissa, mikä tuo arkeen mukavuutta ja toimivuutta. Kylpyhuoneet on varustettu käytännöllisesti ja modernisti. Molemmissa kylpyhuoneissa on seinä-wc, suihku sekä kääntyvät lasiset suihkuseinät, jotka tuovat avaruutta ja helpottavat tilan käyttöä. Lisäksi kylpyhuoneista löytyy käsienpesuallas, allaskaapisto säilytystilaa varten, peili ja bidee, mikä takaa monipuoliset peseytymismahdollisuudet.
WC-tilojen kuvaus
  • Erillisessä wc:ssä on seinä-wc, käsienpesuallas, bidee sekä peili. Wc:n lattia on laatoitettu ja siinä on lattialämmitys, joka lisää käyttömukavuutta erityisesti kylmempinä vuodenaikoina. Seinät on maalattu, mikä luo raikkaan ja selkeän ilmeen.
Saunan kuvaus
  • Saunassa on perinteinen puukiuas, jonka lämmitys tapahtuu takkahuoneen puolelta. Kyseessä on niin kutsuttu takkakiuas, joka tuo lämpöä sekä saunaan että takkahuoneeseen. Saunan lattia on laatoitettu, ja seinät on paneloitu lämpimän tunnelman luomiseksi. Lisäksi saunassa on tuuletusikkuna, joka mahdollistaa ilmanvaihdon ja pitää saunan raikkaana. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, mikä tekee peseytymisestä sujuvaa isommallekin porukalle. Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu, ja lattia on laatoitettu, mikä tekee tilasta helposti puhtaana pidettävän ja käytännöllisen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
  • Kodinhoitohuone sijaitsee kätevästi yläkerrassa, aivan vaatehuoneen vieressä, mikä helpottaa pyykkihuoltoa ja vaatteiden säilyttämistä. Huoneessa on ergonominen, korotettu paikka pyykinpesukoneelle, mikä vähentää kumartelua ja tekee pyykinpesusta mukavampaa. Lisäksi huoneessa on runsaasti laskutilaa, pesuallas ja tason alla oleva laatikosto, joka tarjoaa säilytystilaa kodin tarvikkeille. Lattia on laatoitettu, mikä tekee siitä kestävän ja helposti puhdistettavan, ja seinät on maalattu, mikä tuo tilaan raikkaan ja modernin ilmeen.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuoneessa on upeat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat runsaasti luonnonvaloa ja tekevät tilasta avaran ja valoisan. Ikkunoissa on käytännölliset ylhäältä ja alhaalta liikuteltavat kaihtimet, joiden avulla valoisuutta ja yksityisyyttä voi säädellä helposti. Olohuoneen lattia on tyylikkäästi päällystetty mikrosementillä, mikä antaa modernin ja minimalistisen ilmeen. Seinät on maalattu, mikä korostaa tilan raikkautta ja luo neutraalin pohjan sisustukselle.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Talossa on kaksi makuuhuonetta, jotka sijaitsevat yläkerrassa. Toisessa makuuhuoneessa on vaatekaapistoja, kun taas päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in vaatehuone, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Molemmissa makuuhuoneissa on tunnelmallinen viisto sisäkatto, joka lisää huoneiden persoonallisuutta. Makuuhuoneiden lattioissa on pehmeä ja mukava kokolattiamatto, ja seinät on joko maalattu tai tapetoitu. Päämakuuhuoneen sisustuksessa erityisen huomion herättää Ellie Cashmanin kukkatapetti, joka on mittojen mukaan tilattu Amsterdamista, tuoden tilaan ylellisen ja ainutlaatuisen ilmeen.

Kiinteistötunnus/laitostunnus49-82-72-3
EnergialuokkaB2013
Tontin pinta-ala943 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaEspoon kaupunki | www.espoo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735