Kruununkatu 66A

258 000 € 83 / 94 m²

Kruununpuisto, Hyvinkää

3h + k + kph + s + khh + wc Omakotitalo 2005

Tervetuloa tutustumaan kodikkaaseen ja modernisti remontoituun kotiin Hyvinkään Kruununpuistossa!

Tämä vuonna 2005 valmistunut koti on laadukkaasti rakennettu, remontoitu ja hyvänä pidetty koti. Tehokkaan ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta keittiö ja olohuone sulautuvat saumattomasti yhteen, luoden kodikkaan ja viihtyisän kokonaisuuden. Kodissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta toimivilla säilytysratkaisuilla, hyvin suunnitellut pesutilat sekä käytännöllinen kodinhoitohuone, josta on käynti suoraan talon isolle terassille.

Kodin sisätilat on päivitetty hyvällä maulla, ja siitä on luotu nykyaikainen ja tyylikäs kokonaisuus. Suurimman muutoksen on kokenut kodin sydän eli keittiö, joka on täysin uudistettu vastaamaan modernin arjen tarpeita. Kodin lämmityksestä ja tunnelmasta huolehtivat varaava takka, ilmalämpöpumppu sekä koko asunnon kattava lattialämmitys, jotka takaavat miellyttävän asumismukavuuden ympäri vuoden.

Tämä ihana tontti on täydellinen valinta multasormille, lapsille ja lemmikeille! Suuri ja suojaisa piha tarjoaa loistavat puitteet puutarhanhoidolle – tilaa on hyötypuutarhalle, kukkapenkeille tai vaikkapa hedelmäpuille. Piha on myös ihanteellinen lasten leikkeihin ja tarjoaa turvallisen ympäristön perheen lemmikeille.

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahdeksi erilliseksi osaksi, ja nyt myynnissä on noin puolet tontista. Tilaa tarvitsevalle ostajalle on mahdollisuus neuvotella myös toisen puolikkaan hankinnasta, mikä tuo runsaasti joustavuutta – voit laajentaa pihan, rakentaa lisää tai toteuttaa muita unelmiasi.

Kruununpuiston asuinalue on yksi Hyvinkään suosituimmista, ja se tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen ympäristön ilman kompromisseja mukavuuksista. Alue on ihanteellinen lapsiperheille, ja kodista on vain lyhyt matka päiväkoteihin, kouluihin ja ulkoilumaastoihin.

Tämä koti tarjoaa erinomaista asumista loistavalla sijainnilla.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi – tämä on koti, jossa viihdyt varmasti!

Lisätiedot ja esittelyt

Susanna Leinonen | 045 1748 144 | susanna@nordlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21731494
Sijainti
  • Kruununpuisto
  • Kruununkatu 66A
  • 05830
  • Hyvinkää
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä3h + k + kph + s + khh + wc
Asuinpinta-ala m²83 m²
Yhteensä m²94 m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala 83 m² Kerrosala 94 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2005
Käyttöönottovuosi2005
VapautuminenHeti

Velaton hinta258 000 €
Myyntihinta258 000 €
Kiinteistövero542,00 €
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus120 € / kk
Vesi ja jätevesi60
Puhtaanapito €/kk15
Lisätietoja maksuista- Sähkön kulutus kolmehenkisellä perhellä n. 11.000 kWh/vuosi. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vesimaksu on Hyvinkään veden hinnaston / oman kulutuksen mukaan. Jäteastian tyhjennys oman sopimuksen / tyhjennysvälien mukaan. - Valokuitu maksu 39€/kk | (Global Connect Oy) sopimus 12/2025 asti. - 2024 Kiinteistövero 542€/v on koko tontin osuus ja nyt myytävä hallinta-alue on siitä vähän alle puolet. Varainsiirtovero 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • oma sauna
Tulisija
  • takka
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaTalosta on pidetty hyvää huolta ja kodin sisäpinnat on kauttaaltaan remontoitu vuosien 2022-2024 aikana. Paitsi erillinen wc.
Tehdyt korjaukset2024 - nuohous - terassin pintakäsittely - kiuas uusittu. 2023 - valokuitu asennettu - varaaavan takan pinnoitus ja uudet luukut - mikrosementti asennettu kylpyhuoneen seiniin - kodinhoitohuoneen kaapiston ja tason välitilaan 2022 - ulkoverhouksen pesu homesuojalla - Mirrorline vaatekaapit asennettu makuuhuoneisiin - ilmanvaihtokoneen puhaliinmoottoreiden ja kondensaattoreiden uusinta - ilmanvaihtokanavien puhdistus - pihavasto Polhus rakennettu - asunnon sisäseinät maalattu ja tapetoitu 2021 - Noblessa keittiö asennettu - laminaatti asennettu koko taloon - lmalämpöpumppun asennus Edellisen omistajan toimesta lattialämmityksen termostaatteja uusittu, vuosi ei tiedossa.
EnergialuokkaC2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausPuu, sähkö, ilmalämpöpumppu

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • harjakatto
  • peltikatteella
Keittiön kuvaus
  • Keittiö on remontoitu 2022, varusteina induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, integroitu astianpesukone sekä integroitu jääkaappi. (pakastinkaappi kodinhoitohuoneessa) Keittiöstä löytyy aamiaiskaappi. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Kylpyhuoneen varusteina wc-istuin ja suihku. Kylpyhuoneen lattiassa laatta mukavuuslämmöllä ja seinissä laatan päällä mikrosementti (SBL).
WC-tilojen kuvaus
  • Varusteina wc-istuin, allakaapisto, peilikaappi, bidee, ikkuna ulos ja lattiakaivo. Seinät osittain laatotettu ja osittain maalattu lasikuitutapetti. Lattiassa laatoitus ja mukavuuslämpö.
Saunan kuvaus
  • Saunan varusteina sähkökiuas (Sawo 2024), muotolauteet ja tuuletusikkuna. Lattia laatoitettu ja seinät paneloidut.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
  • Kodinhoitohuoneen varusteina kaapisto, työtaso, pesukoneliitäntä ja lattiakaivo. Tila pyykkitornille. Kodinhoitohuoneessa on myös talon tekniikka eli ilmanvaihtokone (LTO) sekä lämminvesivaraaja. Lattiassa laatta ja seinät tapetoitu lasikuitutapetilla. Kaapiston välitilassa samaa mikrosementtiä, kun kylpyhuoneessa. Mikrosementti asennettu lasikuitutapetin päälle.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuoneessa ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Makuuhuoneissa kaapistoa ja ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut. Toisessa makuuhuoneessa yksi seinä tapetoitu.

Kiinteistötunnus/laitostunnus106-10-930-6
EnergialuokkaC2018
Tontin pinta-ala1186 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaHyvinkään kaupunki www.hyvinkaa.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735