Alakalliontie 4

185 000 € 62 m²

Suna, Espoo

2h+k+s Rivitalo 1985

Etsitkö uutta kotia rauhalliselta ja lapsiperheiden suosimalta alueelta? Tämä ihastuttava koti tarjoaa loistavat puitteet viihtyisään asumiseen hyvien ulkoilumaastojen tuntumassa Espoon Sunassa.

Asunto on valoisa ja siinä on käytännöllinen pohjaratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden muokata tiloja omien tarpeiden mukaan. Vaikka asunnon ilme kaipaa pientä päivitystä, tässä kodissa on valtavasti potentiaalia. Erityisenä lisämahdollisuutena asunnon ullakolle voi rakentaa pienen lisähuoneen, joka tarjoaa lisää tilaa ja joustavuutta asumiseen. Asumiskustannukset tässä yhtiössä ovat maltilliset, mikä tekee asumisesta edullista ja huoletonta. Asumismukavuutta lisäävät oma sauna sekä iso piha, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja rentoutumiseen omalla tontilla.

Suna on rauhallinen ja viehättävä pientaloalue, jossa on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueelta on hyvät bussiyhteydet ja kävelyetäisyydeltä löytyvät kaikki arjen peruspalvelut, kuten kaupat. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee myös Koilliskeskuksen monipuoliset palvelut. Alueen läheisyydessä on upeita ulkoilumaastoja sekä Espoon keskuspuisto, jotka tarjoavat loistavat puitteet liikunnasta ja luonnosta nauttimiseen.

Tervetuloa tutustumaan tähän potentiaaliseen ja viihtyisään kotiin, joka odottaa uusia asukkaita tuomaan siihen uutta elämää ja iloa!

Lisätiedot ja esittelyt

Mika Leinonen | 0400 547 735 | mika@leinonenlkv.fi | www.leinonenlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21919913
Sijainti
 • Suna
 • Alakalliontie 4
 • 02760
 • Espoo
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+k+s
Asuinpinta-ala m²62 m²
Yhteensä m²62 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1985
Käyttöönottovuosi1985
VapautuminenHeti

Velaton hinta185 000 €
Myyntihinta170 331 €
Velkaosuus14 669 €
Yhtiövastike517,70 €
Rahoitusvastike130,20 €
Hoitovastike387,50 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuista- hallituksella valtuudet kerätä yksi ylimääräinen kuukauden hoitovastike, jos yhtiön rahoituksen huolto tätä edellyttää.

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvaus- eteisen lattiamateriaali on tammiparketti ja seinät ovat maalatut/tapetoidut. Eteisessä on vaatekaapistot. - sisään tulon yhteydessä on ulkovarasto.
YleiskuntoTyydyttävä
Lisätietoa kunnostaOsakkaalla on mahdollisuus tehdä asunnossa kylpyhuone/sauna remontti. Taloyhtiö vastaa putkien sekä vesieristyksen asennuksista. Lisätiedot: taloyhtiön hallitus
EnergialuokkaF2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili
Katto
 • Harjakatto
 • peltikate
Keittiön kuvaus
 • Keittiön varustus: jääkaappi ja pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattiamateriaali on tammiparkettia ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuoneen seinät ja lattiat ovat laatoitetut. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuverho, wc-istuin, bidee, käsienpesuallas, allaskaappi, pyyhekaappi, pk-liitäntä sekä peilikaappi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
 • Saunassa on sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuoneen lattiamateriaali on tammiparketti ja seinät ovat maalatut. Olohuoneesta on käynti asunnon terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Makuuhuoneen lattiamateriaali on tammiparketti ja seinät ovat maalatut/tapetoidut.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Alakalliontie 4
Isännöitsijän yhteystiedotOsakasisännöinti | Markku Mattila | 0400 414 548 | markku.mattila@ravk.fi
Taloyhtiössä muutaTekninen tila | jätehuone
EnergialuokkaF2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2023 -julkisivuremontti -ikkunoiden ja ovien uusiminen -piha-aidat. -LPA-peruskorjaus (maanrakennus, sähköistys ja asfaltointi). 2022 -huoltokorjauksia -lämmityksen automatiikka -yhteispihan istutusten yhteispihan istutuksien hoitovelvoitteet -vesikattojen hoitosopimuksen velvoitteet: vesikattojen huoltosopimuksen velvoitteet räystäskourujen puhdistus -kuntoraportti. -asuntojen alkuperäisten lämpöpatterien vaihtoja suoritettu (yksittäisissä tapauksissa 6 kpl). -sisäänkäynti- ja parvekeovien säätö ja tiivisteiden vaihtoa. -jätevesikaivon pumppujen ja automatiikan huolto- ja puhdistus työt. -parkkipaikan peruskorjaus pääosin valmis. -pihakaivot puhdistettu. -lämmönvaihtimen lämmityksen moottoriventtiilien vaihdot. 2021 -talojen B ja F piha- aitojen perustukset ja aidat uusittu. -talo F päädyn tomutustelineen laatoitukset uusittu. -tehty D- talon edustan pääväylän asfalttikorjaukset. 2019-2020 - huoneistojen lämpöpattereita uusittu kohteessa. 2019 -talojen A, B ja F lämmityksen ja käyttöveden jakotukkien vaihto. 2018 -huoltokorjauksia (lämmityksen automatiikka, yhteispihat hoitosopimus ja vesikattojen huoltosopimus suntojen lämpöpatterien vaihtoa). -sisäänkäynti- ja parekeovien säätö ja tiivisteiden vaihtoa. -asunto D13 alakerta saunaosasto kuivatus- ja korjaukset (yhtiön vastuulla olevat). -jätevesikaivon ja automatiikan uusiminen. -asuntojen D13 ja F21 ullakkorakentamisen LVIS-asennukset (yhtiön vastuulla olevien vanhojen asennuksien päivitykset). -uusittu IV-imureita (takka ja huoneisto imureita). 2017 -pihavalot ja autopaikkojen lämpötolpat uusittu. 2013 -huoneistojen iv- koneet uusittu vesikattojen peruskorjauksen yhteydessä. -vesikattojen, päätykolmioiden ja yläpohjan eristyksen peruskorjaus tehty. 2012 -lämmönvaihdin ja automatiikka uusittu. -asuntosaunojen ja pesuhuoneiden peruskorjauksia tehty yhteensä 19 kpl (ajanjaksolla 2005 - 2022). -sovittu ARKI- RAKENNUS Oy:n kanssa vesikattojen huoltotyöt (jatkuen toistaiseksi) kerran vuodessa. -sovittu Viherkehä Oy piha- alueen pensaiden hoitoleikkaukset / kitkennät ja lannoitukset (jatkuen toistaiseksi) kerran vuodessa.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2024: (arvio yht. 18.000 euroa) -ilmastointi, kanavien nuohous ja iv- säätötyö. -Talojen C ja D lämpöpatterien uusiminen. -huoneistojen kh- tilojen huoltokierros. -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat). 2025: (arvio yht. 39.500 euroa) -LVISA- kuntotutkimuksen pohjalta laadittavan korjaussuunnitelman käynnistäminen. -Pumppukaivon laite- ja automatiikan kuntotarkastus/korjaukset. -varautuminen yhteen huoneistokohtaisen saunaosaston (s+kph) peruskorjaukseen. kustannukset yhtiölle kuuluvien rakenteiden korjaukseen. -Talojen A, B, C, D, E, F päätykolmioiden ja huoltorakennuksen julkisivujen ulkopuolen maalaukset. -autonlatauspisteiden lisä rakentaminen (2kpl). -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat). 2026: (arvio yht. 95.000 euroa) -kaukolämmön runkolinjojen uusiminen taloihin, sisältää myös maanrakennus-, asfaltti- ja laajakaistatyöt. -piha-alueiden pinnantasaukset pihateihin liittyvät rajapinnat. -varautuminen yhteen huoneistokohtaisen saunaosaston (s+kph) peruskorjaukseen. kustannukset yhtiölle kuuluvien rakenteiden korjaukseen. -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat). 2027: (arvio yht. 37.500 euroa) -kaukolämpövaihtimen ja automatiikan uusiminen. -pumppukaivon peruskorjaus ja automatiikka. -lämpöpatterien uusiminen jatkuu. -autonlatauspisteiden lisä rakentaminen (2kpl). -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat). 2028: (arvio yht. 37.500 euroa) -LV säätötyö ja energiatodistuksen päivitys. -lämpöpatterin uusiminen jatkuu. -leikkipaikan kunnostaminen. -lämpöpatterin uusiminen jatkuu. -autonlatauspisteiden lisä rakentaminen (2kpl). -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat). 2029: (arvio yht. 36.500 euroa) -julkisivut maalaukset. -lämpöpatterin uusiminen jatkuu -LVIS korjauksia. -lämpöpatterin uusiminen jatkuu. -autonlatauspisteiden lisä rakentaminen (2kpl). -muut madolliset huoltokorjaukset (ennalta arvaamattomat).
Tontin pinta-ala6650 m²
Tontin omistusOma

PalvelutAlle 1,5 km Alepa Tuomarila | Alepa Suvela alle 2,5 km kauppakeskus Entresse | kirjasto Espoon keskuspuiston | Keski-Espoon uimahalli | Kannussillan urheiluhalli | Kirkkojärven ja Suvelan urheilupuisto.
LiikenneyhteydetBussi pysäkki n. 300m
PäiväkotiAlle 1km Päiväkoti Ilo | Luhtaniityn päiväkoti | Hösmärin päiväkoti.
KoulutAlle 1km Sunan koulu alle 1,5 km Saarnilaakson koulu | Jalavapuiston koulu

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735