Venekuja 3

628 000 € 195 / 303 m²

Kytäjä, Hyvinkää

4 h, avok, parvi, 2 x kph, khh, s ja erillinen sauna sekä autotalli/varasto Omakotitalo 2012

Kytäjän helmi – Unelmien koti upeissa maisemissa

Tervetuloa Hyvinkään Kytäjälle, jossa tämä ainutlaatuinen edustuskoti odottaa uutta omistajaansa. Koti sijaitsee Kytäjärven rannalla, rauhallisen päättyvän tien varrella, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen ja luonnonläheiseen asumiseen. Heti sisään astuessasi suuret ikkunat paljastavat huikean järvimaiseman, joka tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Kodin sisustus on modernin skandinaavinen: valoisa, tyylikäs ja avara. Suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa ja tuovat ympäröivän luonnon osaksi kodin tunnelmaa. Keittiö ja olohuone muodostavat harmonisen kokonaisuuden, jossa isot ikkunat avautuvat suoraan järvelle. Moderni keittiö on varusteltu suurilla säilytystiloilla ja tilavalla saarekkeella, joka toimii niin ruoanlaittopisteenä kuin kokoontumispaikkana. Olohuoneen tunnelman luo tyylikäs takka, joka tuo lämpöä ja viihtyisyyttä illanviettoihin järvimaiseman äärellä. Kodista löytyy myös ihastuttavan parvi, jossa voit rauhoittua vaikkapa lukemaan tai viettämään rentouttavia hetkiä. Kodinhoito on sujuvaa ja käytännöllistä, sillä kodinhoitohuoneessa on oma sisäänkäynti ulko-oven vierestä. Tämä ratkaisu tekee arjen askareista helppoa ja mutkatonta.

Pihapiirissä sijaitsee erillinen saunarakennus, jossa yhdistyvät perinteinen puulämmitteinen sauna ja tunnelmallinen takkahuone pienellä keittiöllä. Tämä rakennus tarjoaa täydelliset puitteet vierasmajoitukselle tai rauhallisille saunailoille. Päärakennuksessa on lisäksi sähkölämmitteinen sauna, joka tuo arkeen lisää joustavuutta.

Autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle, ja sähköauton latausmahdollisuus tekee siitä ihanteellisen modernille autoilijalle. Katoksen yhteydessä sijaitsevat autotalli, polkupyöräkatos ja varasto tarjoavat runsaasti lisätilaa niin ajoneuvojen kuin muidenkin tavaroiden säilytykseen.

Kytäjän asuinalue on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-ajan viettoon. Lähellä sijaitseva Kytäjä-Usmin ulkoilualue houkuttelee luonnossa liikkujia kymmenillä luontopoluillaan, laavuillaan ja retkikohteillaan. Alueella voi harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä, lintujen tarkkailua ja talvisin vaikka avantouintia. Metsät ovat syksyisin täynnä marjoja ja sieniä, ja aivan kodin lähettyvillä sijaitsevat Suomen parhaiksi arvioidut Kytäjä Golfin kentät kutsuvat pelaamaan. Lisäksi, Kytäjärvi on tunnettu arvokkaana kuhajärvenä, ja veneen säilytyskin onnistuu aivan kodin läheisyydessä.

Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua upealla asuinalueella ja nauttia laadukkaasta elämästä kauniissa ympäristössä.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin – varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän unelmien kotiin!

Lisätiedot ja esittelyt

Susanna Leinonen | 045 174 8144 | susanna@nordlkv.fi | www.leinonenlkv.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja meidän loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero21924553
Sijainti
  • Kytäjä
  • Venekuja 3
  • 05720
  • Hyvinkää
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4 h, avok, parvi, 2 x kph, khh, s ja erillinen sauna sekä autotalli/varasto
Asuinpinta-ala m²195 m²
Yhteensä m²303 m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala 195 m² kerrosala 303 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2012
Käyttöönottovuosi2012
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta628 000 €
Myyntihinta628 000 €
Kiinteistövero1 308 €
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus250 € / kk
Vesi ja jätevesi100
Puhtaanapito €/kk10
Lisätietoja maksuistaKytäjän Isokylän alueen tiehoitokunnan vuosimaksu noin 250 €/v. Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Hinnat keskimääräisiä arvioita. Kiinteistössä asuu tällä hetkellä 4-henkinen perhe.

Sauna
  • oma sauna
Tulisija
  • takka
Tilojen kuvausKeittiön yläpuolella parvi, jossa valmius kotiteatterilaitteistolle.
Asuntoon kuuluu
  • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaKiinteistössä suoritettu normaalit huoltotoimet keväisin ja syksyisin. Julkisivu maalattu kahteen kertaan 2022 ja 2023
EnergialuokkaA2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • pulpettikatto
  • huopakatteella
Keittiön kuvaus
  • Varusteina: Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) erillisuuni, integroitu astianpesukone, työtaso nanokomposiittia. Seinät maalatut ja lattia valkolakattua tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
  • Kiinteistössä kaksi (2) kylpyhuonetta. Varustus: suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi/peili, wc-istuin, Seinät kaakeloidut ja lattiat laatoitettu. Lattiassa mukavuuslämpö.
Saunan kuvaus
  • Päämakuuhuoneen yhteydessä kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteena sähkökiuas ja seinät paneloidut ja lattia laatoitettu. Erillinen saunarakennus, jossa varusteena puukiuas ja upea järvimaisema. Seinät paneloidut ja lattiassa mikrosementti.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
  • Kohdinhoitohuoneen varusteina paikka pesutornille, pesuallas sekä kuivauskaappi. Kodin vaatesäilytys on kohdinhoitohuoneen välittömässä läheisyydessä. Kodinhoitohuoneesta on myös pääsy ulos, etupihalle. Lattiassa laatta ja seinät maalatut.
Olohuoneen kuvaus
  • Olohuoneessa kiertoilmatakka ja isot ikkunat, joista tulvii valoa sekä näkyy upea järvimaisema. Seinät maalatut ja lattiassa valkolakattu tammiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
  • Lukumäärä: 3
  • Makuuhuoneissa maalatut seinät ja lattiassa valkolakattu tammiparketti.

Kiinteistötunnus/laitostunnus106-45-4403-2
EnergialuokkaA2007
Tontin pinta-ala1716 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaHyvinkään kaupunki www.hyvinkaa.fi

Lisätietoa palveluistaKytäjän alueella upeat golf kentät sekä padel-kentät ja hevosharrastusmahdollisuudet. Kytäjän Isonkylän alueella myös oma uimaranta asukkaille, jonka läheisyydessä aidattu lasten leikkipuisto. Asukkaille myös mahdollisuus omalle soutuveneelle järvellä ja toki Kytäjärvi sopii hyvin myös suppailuun ja melontaan.
LiikenneyhteydetHelsinkiin, Mannerheimintien päähän on autolla noin 40 minuuttia. Useat alueen asukkaat käyvät Helsingissä ja pk-seudulla töissä.
KoulutKyläkoulu, jonne koulukyyti ensimmäiset 3 luokkaa ja 4-6 luokat pääsevät samalla kyydillä maksua vastaan. Yläkouluun Hyvinkäälle myös koulukyyti.

Kiinnostaako tämä kohde?

Tilaa kohteen asiakirjat

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä, KiAT

0400 547 735