Post Image
Kirjoittaja: Mika Leinonen1.3.2022Kategoriat: Yleinen

Mika Leinonen ja Nord LKV Yhteistyöhön

On ilo saada Mika meille, hänellä on lähes kahdenkymmenvuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Uskon, että hän tuo oman mausteensa kasvavaan joukkoomme. Mika lopettaa neljä vuotta kestäneen sopimuksensa Bo LKV:n kanssa ja aloittaa meillä maaliskuun alussa, kertoo Pauli Paunonen Nord LKV Oy:stä.

Mikan mielestä yhteistyösopimus Nord LKV:n kanssa avaa uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia palvella asiakasta entistä paremmin. Mika uskoo pääsevänsä ihan uudelle tasolle Nord LKV:n ainutlaatuisen konseptin ansiosta. Edellisiin työpaikkoihin nähden Nord LKV vaikuttaa sopivankokoiselta välitysliikkeeltä, jossa mm. innovatiivisten ideoiden läpivieminen on isoja välitysliikeitä nopeampaa ja joustavampaa, toteaa Mika. 

Mika jatkaa toimintaansa vanhaan malliinsa Uudellamaalla sekä Pirkanmaan alueella. Näillä alueilla hänellä on vahva aluetuntemus sekä laaja asiakasverkosto. Mikään ei muutu paitsi logo paidassa naurahtaa Mika ja toivottaa kaikki vanhat niinkuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi palveltavaksi.

 

svgPrev Post
svg
svgVirtuaalikalustus kertoo asunnosta enemmän kuin kalustamaton tyhjä asunto